Artistiek

Wat is het?

Wat houdt artistiek in?

Mijn Artistieke projecten kunnen zeer divers zijn en variëren sterk afhankelijk van de vraag, het medium en het doel van het project. Hierbij kunnen de vreemdste vormen en materialen verwerkt worden.

  • Graffitiwerken
  • Schilderwerken
  • Houtsnijwerken/houtfreeswerken
  • Epoxy/harsgieten

ARTISTIEK PROJECT

Graffiti voor T.O.S.S. Heemskerk

Ik heb onlangs de unieke kans gekregen om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan T.O.S.S. Heemskerk, een bekende sportvereniging in de regio. Zij gaven me de opdracht om een graffiti-kunstwerk te realiseren dat hun identiteit weerspiegelt. Met veel enthousiasme ben ik aan de slag gegaan. Na zorgvuldige voorbereiding en het kiezen van de juiste kleuren, heb ik met passie en precisie hun logo aangebracht op een rolluik. Het eindresultaat was een levendige weergave van het logo, wat zowel door de leden van de vereniging als bezoekers met veel bewondering werd ontvangen. Het was een geweldige ervaring om mijn creatieve talent te mogen inzetten voor de gemeenschap en tegelijkertijd de visuele uitstraling van de sportvereniging te versterken.

Portfolio

Wat hebben we al gedaan?

Ervaring met warink139

Reviews

Contactformulier

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op

Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar i.v.m. werkzaamheden. Je kunt altijd vragen stellen via het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!