Interieur

Wat is het?

Wat houdt interieur in?

Interieurprojecten is creatief en praktisch maatwerk dat speciaal ontworpen word om binnenruimtes in te richten en te decoreren. Om een specifieke functie, esthetiek of sfeer te bereiken. Deze projecten kunnen variëren van woninginrichting tot commerciële en institutionele interieurs. 

  • Keukens
  • Inloopkasten
  • Tafels
  • Balies

InterieurPROJECT

Van muurbeschadiging tot zwarte deurplaatsing

Onlangs werd ik geconfronteerd met een flinke beschadiging aan een muur in een huis. Het was duidelijk dat een simpele touch-up niet voldoende zou zijn. Gewapend met de nodige gereedschappen en materialen, heb ik de schade zorgvuldig en vakkundig hersteld. Het was belangrijk voor mij dat het herstelde gedeelte naadloos zou overgaan in de rest van de muur, en na enig zwoegen en zweten, was het resultaat verbluffend. De muur zag er weer als nieuw uit.

Na dit zorgvuldige herstelwerk was het tijd voor de volgende uitdaging: het plaatsen van een zwarte deur in het bestaande kozijn. Het plaatsen van een deur vereist precisie en aandacht voor detail, vooral in een bestaand kozijn. Met zorg heb ik de deur geplaatst, ervoor zorgend dat deze perfect in het kozijn past en soepel opent en sluit. De diepzwarte kleur van de deur vormde een sterk contrast met de muur en gaf de ruimte direct een elegante en moderne uitstraling. Samenvattend was het een productieve periode, waarin ik met trots en voldoening terugkijk op mijn vakmanschap

Portfolio

Wat hebben we al gedaan?

InterieurPROJECT

Houten schuifdeur: puur handwerk

Onlangs ben ik aan een bijzonder project begonnen: het handmatig vervaardigen van een schuifdeur geheel uit hout. Het was een uitdaging waarbij elk detail belangrijk was en waarbij ik mijn vakmanschap en liefde voor houtbewerking ten volle heb benut. Wat deze deur zo speciaal maakt, is dat ik ervoor gekozen heb om geen beits te gebruiken. Hierdoor behoudt het hout zijn natuurlijke charme en kleurschakeringen, waardoor de deur een rijke, authentieke uitstraling heeft. Deze keuze maakt dat de deur niet zomaar een functioneel object is, maar echt een statement in elk interieur. Of het nu in een modern, landelijk of industrieel ontwerp is, deze deur is een gespreksonderwerp en brengt een stukje natuurlijke schoonheid in de ruimte.

Ervaring met warink139

Reviews

Contactformulier

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op

Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar i.v.m. werkzaamheden. Je kunt altijd vragen stellen via het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!