Over Warink139

Robert Warink

Geschiedenis en achtergrond

Mijn verhaal

Na 15 jaar als werknemer de nodige ervaring opgedaan te hebben in loondienst, is de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf op te starten. Na een aantal jaar in de interieurbouw en de timmerbranche werd het tijd. Ik kon mijn kwaliteiten niet meer volledig uitoefenen onder één beroep en wilde meer afwisseling. En om het nog leuker en uitdagender te maken is de keuze gevallen voor een eigen bedrijf. Met het idee om hoge kwaliteit te leveren en het streven naar perfectie in maatwerk. 

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van hout met Warink139

Missie en visie

Het doel van Warink139

Op de lange termijn zie ik mijn bedrijf groeien en een reputatie opbouwen als een betrouwbare en deskundig vakman. Ik wil samenwerken met andere vakmensen en partners om meer complexe projecten aan te kunnen en mijn dienstverlening uit te breiden naar nieuwe markten en verwerken van nieuwe materialen. Mijn ultieme doel is om een bloeiend bedrijf te creëren dat Art, Carpentry en Interior (139) samen brengt en dat zowel succesvol is als een positieve impact heeft op mijn klanten, mijn gemeenschap en het milieu.

Mijn missie Als zelfstandige vakman is om hoogwaardig vakmanschap te leveren aan mijn klanten, met aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit. Waar ik openhartig en transparant om kan gaan met de klant. Waar ik een verschil kan maken in de levens van mijn klanten door hen te voorzien van duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke houten constructies, creaties en oplossingen. 

Ervaring met warink139

Reviews

Contactformulier

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op

Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar i.v.m. werkzaamheden. Je kunt altijd vragen stellen via het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!